Functioneel beheerder

Locatie: Zeist, Utrecht
Datum Geplaatst: 15-07-2018
Wil jij graag een volgende stap maken in je carrière als functioneel beheerder? Lees dan vooral verder, want wij zoeken voor onze afdeling Referentieproducten en Standaardisatie een functioneel beheerder, voor 32/38 uur per week, in Zeist. Iets voor jou?

Je nieuwe functie

Als functioneel beheerder zorg je er onder andere voor dat wijzigingen in systemen worden doorgevoerd en aanvraagprocessen steeds verder worden verbeterd. Je bent verantwoordelijk voor de tijdige en continue beschikbaarheid van onze producten, de gerelateerde diensten en de ondersteunende pakketten, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de beheerprocessen.

Over jou

De wensen en behoeftes van onze klanten staan bij jou voorop en daar ben je dagelijks en proactief mee bezig. Jij gaat altijd voor het beste resultaat en op eigen kracht vooruit. Inspireren en daadkracht vormen de kern van jouw manier van samenwerken. Net als verantwoordelijkheid nemen en de kunst je snel aan te passen en te ontwikkelen. Je hebt lef en bent een flexibele teamwerker die makkelijk en helder communiceert. Je hebt inzicht en kunt conceptueel denken.
Je hebt ook:
 • een afgeronde WO-opleiding
 • enige ervaring met business- of informatieanalyse
 • enige ervaring met informatiesystemen en opstellen van requirements
Heb je werkervaring in het aansturen en leiden van projecten, dan zijn wij extra blij met je sollicitatie.

Je nieuwe werkgever

Vektis is hét business intelligence centrum voor de zorg. Met ruim 135 mensen, in de leeftijd van 21 tot 64 jaar, zetten wij ons dagelijks in voor betere zorg in Nederland. Het is plezierig werken bij Vektis. Daar doen we veel aan: wij bieden je een moderne werkplek, flexibele werktijden en een open, informele werksfeer en we werken agile. Ons kantoor ligt in een bosrijke omgeving dichtbij het centrum van Zeist. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt er vrij parkeren. Even een frisse neus halen in het bos of een boodschap doen? Geen probleem, dat doen wij zelf ook vaak. Daarnaast bieden wij:
 • een goede salarisregeling met keuzesysteem, zoals verlofdagen kopen, tijdelijk meer of minder werken of meedoen aan een fietsplan
 • veel vrijheid om je eigen baan vorm te geven, denk aan flexibel werken, thuiswerken en veel ruimte voor eigen initiatief
 • alle aandacht voor een goede balans tussen werk en privé
 • ruime mogelijkheden voor studie en persoonlijke ontwikkeling (Vektis Academy)
  lekkere koffie en iedere maandag vers fruit
   
Lijkt het je wat? We ontvangen graag je cv en motivatie. Drinken we misschien binnenkort samen die kop koffie.
Stuur jouw cv en motivatie aan hrmvektis@vektis.nl.
Heb je nog vragen over de vacature? Bel Harm Arnoldussen (manager referentieproducten en Standaardisatie) 030 8008 300.
Wij wensen geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.
of
this job portal is powered by CATS